Η σκούρα σοκολάτα φοντάν αναμειγνύεται νόστιμα με τις αρωματικές νότες των κρέπες ντεντέλ και την ευαισθησία της σφολιάτας. Υποκύψτε σε αυτή τη νέα τραγανή λιχουδιά!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 0
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΙΧΝΗ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ, ΓΛΟΥΤΕΝΗΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Να φυλάσσεται μακριά από την υγρασία και τη θερμότητα, μεταξύ 15 και 18°C.
Η ιστορία της Βενεζουέλας
Δάσος
Ο καφές Rio Caribe Superior καλλιεργείται σε αγροδασικά συστήματα, όπου τα δέντρα κακάο συνδυάζονται με άλλες καλλιέργειες. Αυτό το γεωργικό σύστημα προάγει τη βιοποικιλότητα και δημιουργεί μια ζώνη προστασίας που προστατεύει τα υπόλοιπα δάση και το εθνικό πάρκο, Πενινσούλα ντε Παρία. Η καλλιέργεια κακάο βοηθά στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ δίνει στους αγρότες την ευκαιρία να αποκτήσουν εισόδημα.
Ο καφές Rio Caribe Superior της Βενεζουέλας προέρχεται από τις ποικιλίες Trinitario και Criollo. Οι κόκκοι έχουν χαμηλή οξύτητα και διαθέτουν έντονη και ισχυρή σοκολατένια γεύση με γλυκές, ξηροκαρπάτες και ανθικές νότες. Η συνεπής εφαρμογή πρωτοκόλλων κατά τη διάρκεια της συγκομιδής και της μετασυλλεκτικής διαδικασίας οδηγεί σε εξαιρετική ποιότητα, που χαρακτηρίζεται ως 'ανώτερη'. Μετά τη χειρονακτική συγκομιδή, οι αγρότες μεταφέρουν τους υγρούς κόκκους σε κεντρική μονάδα ζύμωσης, όπου ζυμώνονται για 6 ή 7 ημέρες σε ξύλινες κούτες, με ελεγχόμενη αναστροφή ανάλογα με τη θερμοκρασία.
Προέλευση: Βενεζουέλα
Περιοχή: Αρισμέντι – Πολιτεία Σούκρε
Ποικιλία: Criollo και Trinitario
Νότες: ξηροκαρπάτες, γλυκές, ανθικές
SKU: 5430002193267
Ποια Πολυόλες: 17,6g °
Ενέργεια: 451Kcal, 1887kJ
Συνολικά λιπαρά: 39,6g
Ποια κορεσμένα λιπαρά: 24,4g
Υδατάνθρακες: 28,7g
Ποια ζάχαρη: 7,6g *
Πρωτεΐνη: 12,5g
Αλάτι: 0g
Σοκολάτα μαύρη σε ταμπλέτα καθαρής προέλευσης Σάο Τομέ 70% κακάο. Μια σοκολάτα πλούσια σε γεύση, με νότες κόκκινων και κίτρινων φρούτων.
Καθαρό βάρος (Γ): 100
Παρουσιάζουμε το Nestlé NESQUIK BANANA – μια απολαυστική σύνθεση κρεμώδους νοστιμιάς και της ακαταμάχητης γλυκύτητας των ώριμων μπανανών! Αφεθείτε σε μια συμφωνία γεύσεων που θα μεταφέρει τους γευστικούς σας κάλυκες σε έναν τροπικό παράδεισο με κάθε γουλιά.
Φανταστείτε αυτό: ζουμερές, ηλιόλουστες μπανάνες που έχουν επιμελώς μετατραπεί σε ένα βελούδινο ρόφημα, δημιουργώντας μια δελεαστική λιχουδιά που θα λατρέψουν τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες. Το NESQUIK BANANA φέρνει μια έκρηξη νοσταλγίας με τις κλασικές σοκολατένιες νότες του, που συμπληρώνονται τέλεια από την ελκυστική ουσία των ώριμων μπανανών.
Κάντε ένα ταξίδι μέσα σε έναν κόσμο γεύσης και απόλαυσης, όπου ο πλούσιος κακάος και η φυσική νοστιμιά των μπανανών ενώνονται για να σχηματίσουν μια συμφωνία γεύσεων που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας. Είτε ξεκινάτε την ημέρα σας με ένα θρεπτικό πρωινό είτε σας περιποιείστε με μια ευχάριστη απογευματινή αναζωογόνηση, το NESQUIK BANANA θα είναι ο ευχάριστος σύντροφός σας.
Συστατικά: Σοκολάτα γάλακτος 38% προέλευσης εκτός ΕΕ (ζάχαρη, βούτυρο κακάου, γάλα σε σκόνη, κακάο, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη από κραμβέλαιο), 16.67% αποξηραμένη βιολέτα.
Τιμές διατροφής ανά 100g: Ενέργεια 2323Kj, 557Kcal, λιπαρά 37g, εκ των οποίων κορεσμένα λιπαρά 23g, υδατάνθρακες 50g, εκ των οποίων ζάχαρη 48g, πρωτεΐνες 6.1g, αλάτι 0.2g.
Μπονμπόν σοκολάτας καραμέλας με fleur de sel 1190 γρ
Ποσότητα ανά χαρτόκουτο: 1
Ελάχιστη ποσότητα ανά παραγγελία: 1
Τύπος ελάχιστης ποσότητας παραγγελίας: Μονάδα ανά χαρτόκουτο
UGS: BBC-8-P
Χώρα κατασκευής: Γαλλία
Προπαραγγελία: Ναι
Best-seller: Ναι
Προσαρμογή: Όχι
Βάρος (lbs): 2.62
Μήκος (ίντσες): 9.21
Πλάτος (ίντσες): 6.81
Ύψος (ίντσες): 2.76
( Εκχύλισμα σπόρων Coffea Robusta & Arabica )
Η γκάμα μας από εκχυλίσματα καφέ είναι πλούσια και ποικιλόμορφη. Προσφέρει μια ποικιλία από διαφορετικές γεύσεις καφέ, προερχόμενες από επιλεγμένες προελεύσεις και μίγματα (Arabica ή Robusta), με διάφορους βαθμούς καβουρδίσματος, για να επιτρέψει τη δημιουργία αυθεντικών αρωμάτων καφέ: Εκχύλιση με πτητικό διαλύτη: συμπυκνώματα και απόλυτα καφέ.
Εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: ελαιορητίνες και εκχυλίσματα καφέ διαφόρων συγκεντρώσεων.
Ήπια εκχύλιση με αιθυλική αλκοόλη: εγχύσεις καφέ.
Αλκοολική απόσταξη: αλκοολάτα καφέ.
Μικρή έκδοση του κρυστάλλινου επωαστήρα για βούτυρο κακάο από την KADZAMA. Ιδανικό για πειραματισμούς και ανάπτυξη νέων συνταγών. Και οι δύο εκδόσεις του επωαστήρα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο: αν το βούτυρο κακάο διατηρηθεί στον επωαστήρα για δύο ημέρες σε σταθερή θερμοκρασία, τότε το βούτυρο κρυσταλλώνεται αργά, αλλά αναπόφευκτα. Αυτό το υπερκρυσταλλωμένο βούτυρο έχει παχύρρευστη υφή, και αυτή η μέθοδος tempering έχει το όνομα "μετάξι". Η χρήση του "μετάξι" είναι πολύ βολική, ειδικά όταν tempering μικρών ποσοτήτων σοκολάτας, όταν χρειάζεται να tempering λίγο, αλλά συχνά.
Πρέπει να βάλετε στον επωαστήρα κρύο ή ζεστό βούτυρο κακάο. Ρυθμίστε τη θερμοκρασία και αφήστε το για 12-24 (ή περισσότερες) ώρες μέχρι να συμβεί η μαγεία και το βούτυρο να μετατραπεί σε μια παχύρρευστη πάστα - ιδανική για προσθήκη στο προϊόν.
Μύλος μπάλας
Ο μύλος μπάλας είναι τύπου παρτίδας επεξεργαστής για την επεξεργασία κρέμας, φυσικών και παλμικών σοκολάτων και παρόμοιων προϊόντων.
Η δεξαμενή του μύλου μπάλας είναι διπλού τοιχώματος και θερμαίνεται από ηλεκτρικές αντιστάσεις. Ο εσωτερικός και εξωτερικός τοίχος, οι αναδευτήρες και οι μπάλες είναι από ανοξείδωτο χάλυβα.
Το σύστημα περιλαμβάνει επίσης θερμοστατικά ελεγχόμενο σύστημα θέρμανσης.
Η αντλία σοκολάτας που χρησιμοποιείται για την κυκλοφορία χρησιμοποιείται επίσης για την εκφόρτιση. Ο χρόνος διαδικασίας εξαρτάται από την κοκκομετρία της πρώτης ύλης. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2½ ώρες.
Σχεδιάστηκε για μικρές βιοτεχνίες σοκολάτας. Η μηχανή αποτελείται από έναν άνω θρυμματιστή και έναν κάτω μύλο. Ο άνω θρυμματιστής θρυμματίζει όλους τους ξηρούς καρπούς ή τους κόκκους κακάου σε μικρότερα κομμάτια και τα μεταφέρει στον κάτω μύλο. Ο κάτω μύλος αλέθει τους θρυμματισμένους ξηρούς καρπούς ή τα θρυμματισμένα κακάο σε μια παχύρρευστη πάστα. Οι ταχύτητες του άνω θρυμματιστή και του κάτω μύλου μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά. Η ταχύτητα του μύλου επηρεάζει άμεσα την υφή του τελικού προϊόντος.
Allure CD3-2020 χωρίζει τέλεια τόσο τα τηγανητά όσο και τα ωμά φασόλια κακάο, παράγοντας θρυμματισμένο κακάο και απελευθερώνοντάς τα από την φλούδα — voilà.
Χωρητικότητα 50 κιλά/ώρα: Ικανότητα, kW: 230V~50/60Hz
Διαστάσεις, mm: 80x120xh130: Βάρος, kg: 70
Ετοιμάστε τις σοκολάτες, τα pralines, τις πάστες ή τις κρέμες σας (Φιστίκι, Αμύγδαλο, Καρύδια και άλλα...) με χειροποίητο τρόπο χρησιμοποιώντας αυτόν τον αυτόματο μύλο. Διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε να κάνετε την αγορά σας άμεσα.
Η ιστοσελίδα μας, που ειδικεύεται στην πώληση κακάου και παραγώγων, σας προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων σε διάφορα μεγέθη και μορφές, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε από τα καλύτερα κακάο που έχουμε επιλέξει ειδικά για εσάς. Αποστέλλουμε από τη Βαρκελώνη σε όλους τους πελάτες μας στην Ισπανία, την Ευρώπη και μέρος της Ασίας, με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό σύστημα διανομής.
Τύποι προϊόντων και παραγώγων: Κόκκοι κακάου, Nibs κακάου, Πάστα κακάου, Σκόνη κακάου, Βούτυρο κακάου, Επικαλύψεις σοκολάτας
Επιλεγμένες προελεύσεις: Βενεζουέλα, Μαδαγασκάρη, Εκουαδόρ, Γκάνα, άλλες προελεύσεις
Πωλήσεις σε χονδρέμπορους, καταστήματα λιανικής και ιδιώτες. Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας https://cacaovenezueladelta.
Η αξιολόγηση των κομμένων στη μέση κόκκων κακάου είναι ένα σημαντικό κριτήριο για την εκτίμηση της ποιότητας.
Αυτή η γκιλοτίνα επιτρέπει την εκτέλεση δοκιμών κοπής σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με απλό τρόπο.
Η αρχή είναι καθαρά μηχανική και μπορεί επομένως να χρησιμοποιηθεί παντού.
Μάστερ ζαχαροπλάστης σοκολάτας από το Βαλ-ντε-Μαρν από το 1960. Από τρεις γενιές, η οικογένεια Janin παρασκευάζει σοκολάτες με παραδοσιακό τρόπο. Μία από τις τελευταίες ζαχαροπλαστικές σοκολάτας της Île-de-France. Οι σοκολάτες προέρχονται από τους καλύτερους κόκκους κακάου και παρασκευάζονται με μεγάλη προσοχή, τηρώντας την παράδοση του παρελθόντος. Οι σοκολάτες Janin είναι ένα εργαστήριο παραγωγής σοκολάτας στο 94, όπου ο Stéphane Janin, σοκολατοποιός της Île-de-France, και η ομάδα του ετοιμάζουν σοκολατάκια που έχουν μέγιστη διάρκεια 15 ημερών. Ο Stéphane Janin, επαγγελματίας σοκολατοποιός που βρίσκεται στο Βαλ-ντε-Μαρν και ειδικός στην παρασκευή σοκολάτας, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε το εργοστάσιο σοκολάτας του, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα νόστιμες σοκολάτες με φουντούκι, καθαρές σοκολάτες, τρούφες σοκολάτας... Πώληση χειροποίητης σοκολάτας (κουτιά σοκολάτας, ποικιλίες σοκολάτας, σοκολάτες...) και δημιουργία εξατομικευμένων σοκολατών για επιχειρήσεις.
Αυτό το προϊόν είναι φτιαγμένο από ένα εκλεπτυσμένο μείγμα κόκκων κακάο, βουτύρου κακάο και ζάχαρης. 50%, 70% ή 80% κακάο.
Η σοκολάτα 70% περιέχει αντιοξειδωτικά και θεοβρωμίνη, που διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Η κύρια χρήση του είναι στη ζαχαροπλαστική (ιδιαίτερα στα μπισκότα), στην αρτοποιία, στο παγωτό, στα ροφήματα σοκολάτας και ως επικάλυψη για διάφορες τροφές.
MOQ: 20kg
Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo του Comptoir des Épices παρασκευάζεται από βιολογικούς σπόρους κακάο Criollo, μια ποικιλία κακάο που εκτιμάται ιδιαίτερα για τη πλούσια γεύση και τα λεπτά αρώματά της.
Οι βιολογικοί σπόροι κακάο Criollo επιλέγονται προσεκτικά και επεξεργάζονται με παραδοσιακές μεθόδους για να διατηρήσουν τις φυσικές τους ποιότητες.
Χαρακτηριστικά και οφέλη:
• Υφή: Το Βιολογικό Βούτυρο Κακάο Criollo έχει μια απαλή και λιωμένη υφή που το καθιστά εύκολο να ενσωματωθεί στις συνταγές σας.
• Άρωμα και γεύση: Αποπνέει ένα νόστιμο άρωμα κακάο και προσφέρει μια έντονη και λεπτή γεύση.
Καλλιέργεια: Βιολογική
Χώρα προέλευσης: Μαδαγασκάρη
Ο φρέσκος καφές σε κόκκους αναφέρεται σε κόκκους καφέ που έχουν καβουρντιστεί πρόσφατα και είναι έτοιμοι να αλεσθούν και να παρασκευαστούν για καφέ. Αυτοί οι κόκκοι διατηρούνται σε ολόκληρη μορφή για να διατηρούν τη φρεσκάδα τους και να προστατεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις μέχρι τη στιγμή της άλεσης.
Επισκευάζει, προστατεύει, ενυδατώνει
Το ιδανικό βάλσαμο χειλιών!
Το Βάλσαμο Προστασίας κατασκευάζεται αποκλειστικά από φυσικά συστατικά.
Πραγματική θεραπεία για την αποκατάσταση και προστασία των χειλιών ή των ερεθισμένων περιοχών από τις χειμερινές επιθέσεις. Θρέφει σε βάθος χάρη στα φυτικά έλαια που περιέχει.
Η βιταμίνη Ε, φυσικό συντηρητικό, επιτρέπει τη χρήση του για 12 μήνες.
Φτιαγμένο και παρασκευασμένο στη Γαλλία
Κύρια συστατικά :
- Έλαιο jojoba : Θρέφει σε βάθος
- Βούτυρο κακάο : Επισκευάζει, προστατεύει
- Βιταμίνη Ε : Συντήρηση
Όνομα προϊόντος : Το Βάλσαμο Προστασίας
Θέλετε να μάθετε τη σύνθεση; Επικοινωνήστε μαζί μας!
Μέγεθος: 50mL
Λευκή ετικέτα: Μέγεθος και συσκευασία κατά παραγγελία